PIZZA BEPPE UTRECHT HARDEBOLLENSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 321 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Utrecht Hardebollenstraat. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 14:10 2 uur gewacht! Om te janken zo lang als het duurde voordat de pizza werd bezorgd…zou er met 40 minuten zijn, werd ruim 2 uur. Telefoon werd niet opgenomen, wat een slechte service
2 mei 2024 om 20:53 De rucola was niet fris meer, best verlept. Hierdoor ook qua smaak niet lekker. Jammer! Want ik bestel deze pizza best vaak bij jullie.
20 apr 2024 om 22:09 Lekker… as usual :)
24 mrt 2024 om 14:18 De bestelling duurde bijna twee uur.. Half 8 besteld, 20 over 9 kwam de pizza.. ik snap dat t druk is op zaterdagavond maar dit duurde wel erg lang.. pizza was ook niet meer heel warm en de bodem wat slap..
10 mrt 2024 om 20:43 De pizza was erg lekker, maar helaas erg lauw. We hebben die nog moeten opwarmen in de oven.
8 mrt 2024 om 15:40 Bezorgen prima. De pizza’s vrij smakeloos. Niet voor herhaling
29 feb 2024 om 12:02 Lekkere bodem, goed gevuld en snel bezorgd
22 jan 2024 om 22:17 Pizza was koud, zeer dun in het midden, met een bittertje, helaas
20 jan 2024 om 18:45 Box was held on its side so all the pizza was slumped against one side, cheese sticking on the cardboard box. Too expensive a pizza to receive such a crumpled mess. Took really long too. Too bad because from another order we know the pizza's are good
19 jan 2024 om 22:01 Het eten kwam koud aan. Vier pizza’s voor bijna 70€ en dan koud en slap. Dat viel erg tegen. Heb de pizzeria gebeld en zij vertelde dat de bezorger vermoedelijk een tweede bestelling heeft opgehaald. Waardoor de bezorgtijd onnodig lang was.
28 dec 2023 om 21:30 Great pizza
18 dec 2023 om 11:19 unfortunately we got a different pizza then what we order. Still good tho :/