PIZZA BEPPE UTRECHT HARDEBOLLENSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 239 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Utrecht Hardebollenstraat. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 0:54 Bestelling meer dan een half uur later dan beloofd. Vijf kwartier wachten is niet fijn met kinderen :-(
25 nov 2022 om 22:00 Pizza was nog slapper dan Depay tegen Ecuador
25 nov 2022 om 20:08 Ordered a vegetarian pizza and I got meat. The pizza was also cold, sloppy and smashed. The restaurant did not help me to get a new one.
19 nov 2022 om 21:30 Echte Napolitaanse pizza! zeer goed!
18 nov 2022 om 11:18 Heerlijke pizza's en redelijk snel afgeleverd
13 nov 2022 om 19:41 Ordered salami and pest pizzas. Unfortunately, both were not very tasty - too sour, dough was burnt and then covered by cheese.
12 nov 2022 om 23:00 One of the worst pizza I've ever had especially given the fact I've paid almost 24e for it (including delivery). The dough was not crispy at all, very elastic and the pizza so soggy with big pieces of garlic. I tried to reach the restaurant in vain.
11 nov 2022 om 22:42 Drama door zeer slechte bezorging en bezorgtijd.
1 nov 2022 om 20:03 Bezorging duurde veel te lang, ruim langer dan vooraf aangegeven. Pizza's koud bij bezorging.
8 okt 2022 om 15:20 Pizza was schuin in de bezorgtas gedaan waardoor alle kaas en beleg aan 1 kant van de pizza zat en de andere helft van de pizza kaal was. Het zijn goede pizza’s maar op deze manier wordt het wel aanzienlijk minder lekker. Erg jammer.
23 sep 2022 om 8:32 Heerlijke pizza die ook warm bezorgd werd!
19 sep 2022 om 21:25 Saus op de pizza bestond uit een omgekeerd blikje gehakte tomaten, zuur van smaak. 2 blaadjes basilicum en een uit elkaar geplukt venkelworstje. Eigenlijk was het gewoon een vieze pizza. Jammer. Kwaliteit van Pizza Beppe was ooit heel goed.